Airbnb / Booking

Investitorii din piața de închiriere pe termen scurt (numită formal AIRBNB) din România știu că în ultimii ani concurența a devenit tot mai mare în domeniu. Iar prețurile au tot scăzut din acest motiv. Piața se dezvoltă rapid. Pentru a se diferenția, tot mai mulți dintre ei apelează la serviciile unui designer de interior pentru amenajarea spațiului. Unii au înțeles chiar și că trebuie să le dea o tentă locală proprietăților pentru a fi pe placul clienților. Toate acestea înseamnă investiții importante care trebuie recuperate în cel mai scurt timp. Cum? Prin ocuparea proprietății cât mai mult timp. Dar cum faci asta cu o concurență așa de mare?

Din fericire există o soluție rapidă, ieftină și care și-a dovedit eficiența și în România: fotografia AIRBNB profesionistă (click pentru galerie foto). Asta au demonstrat toate studiile realizate de website-urile de specialitate. Iar cifrele acestor studii sunt edificatoare:

Câștiguri cu 40% mai mari pentru gazdele airbnb care folosesc fotografii imobiliare profesioniste față de celelalte gazde.
Cu 24% mai multe rezervări pentru că fotografiile constituie unul dintre cele mai importante motive pentru care clienții aleg să facă rezervări.
Prețuri cu 26% mai mari/noapte – multe dintre gazde au reușit să mărească prețul după ce au înlocuit fotografiile făcute de ei cu unele realizate de un profesionist.

*sursa: airbnb.com

Dacă ținem cont de faptul că aceste valori sunt unele medii, ceea ce înseamnă că unele gazdele au obținut valori mai mari, înțelegem cu adevărat cât de importante sunt fotografiile profesioniste pentru piața AIRBNB și ce beneficii aduc. Noi vă putem ajuta în acest sens pentru că de peste 15 ani realizăm fotografie imobiliară profesionistă pentru clienți din toată România.

 


CONTACT

Dan CĂLIN
0722.469.319
dan.calin@fotoimobiliar.ro

 

 

 

 

 

 

Pe scurt despre mine

Fotografia este firul roșu al vieții mele profesionale, fiind și una dintre cele mai dragi pasiuni cu care am început să mă îndeletnicesc în urmă cu mai mult de 25 de ani (inclusiv lucrat pe film alb/negru și color, normal și lat, lucrat în laborator foto 5 ani).

Sunt unul dintre primii fotografi imobiliari profesioniști din România, cu o experiență în domeniu de peste 20 de ani, dar realizez și fotografii corporate, produshorecaportret etc.

Începând din anul 2012 susțin primul și singurul curs de fotografie imobiliară pentru brokeri și fotografi din România.

Sunt unul dintre cei care trăiesc din pasiunea lor și care își fac meseria cu pasiune și seriozitate, fără să se plictisească de ceea ce fac. Probabil că de aceea mă apreciază clienții, cu unii dintre ei legând prietenii.

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy