Tudor Alexandru CRĂCIUN, investitor airbnb

Dan este un adevărat profesionist în domeniul fotografiei imobiliare, de altfel printre puținii din România. Fotografiile apartamentului au ieșit excepțional, cu atenție deosebită la detalii și la atmosfera ambientală pregătită. Sunt rezultatul unei ședințe fotografice atent pregătite care a durat nu mai puțin de 2h și în care au fost surprinse cu minuțiozitate detalii de finețe. Felicitări, Dan! Mă bucur că am avut onoarea de a colabora și sper la cât mai multe parteneriate în viitor.

Tudor Alexandru CRĂCIUN, investitor airbnb

( client fotografie AIRBNB )

Other Testimonials

Când ești fericitul câștigător al unei ședințe foto gratuite, probabil, în mod normal, nu ai mari așteptări, doar e "gratuită". Când întâlnești omul din spatele aparatului de fotografiat și vezi un caracter frumos și un profesionist desăvârșit, începi să ai așteptări. Când la final de ședință foto, îl vezi că dispare să mai tragă câteva cadre (pentru că s-a modificat lumina) și se întoarce plin de frunze pe sacou după ce a escaladat un gard viu pentru a obține cel mai bun unghi, începi să te minunezi de pasiunea pe care o pune în ceea ce face. Apoi îți trimite fotografiile și îi descoperi talentul și îi înțelegi pasiunea și abilitatea de a obține frumosul cu ajutorul aparatului foto. Felicitări Dan Călin și mulțumesc!

Florin IONIȚĂ, Managing Partner NoRisk

( client fotografie AGENȚIE )

Servicii la superlativ! Promptitudine, seriozitate, fotografii cu personalitate! Recomand cu toată încrederea!

Elena PETRESCU, Managing Director Real Start

( client fotografie AGENȚIE )

Îi mulțumesc domnului Dan Călin pentru cadrele superbe pe care a reușit să le surprindă, iar rezultatul a fost excepțional. Sperăm să avem o colaborare de lungă durată.

Otilia SANDU, design interior la DOt

( client fotografie DESIGN INTERIOR )

Un profesionist adevărat care m-a cucerit cu atenția sa asupra detaliilor! O sensibilitate cu totul aparte! Fiecare fotografie ascunde o poezie! Mulțumim pentru fotografierea celor trei proprietăți airbnb!

Livia STOICA, investitor airbnb

( client fotografie AIRBNB )

Lucrez cu Dan Călin de câțiva ani și am avut până acum 6 proiecte foto cu el. Întotdeauna am avut parte de profesionalismul și ajutorul lui. Fotografiile au fost frumos prelucrate în așa fel încât să scoată în evidență piesele de rezistență ale proprietăților. Mulțumesc pentru colaborare!

Diana IANCU, investitor airbnb

( client fotografie AIRBNB )

Cel mai serios, punctual, muncitor și profesionist fotograf cu care am colaborat! Recomandă strict cât este nevoie și în funcție de ce buget au oamenii, lucrează cu maximă atenție și responsabilitate motive pentru care voi colabora cu Dan și pe viitor. Bravo Dan Călin, ești din capitolul AȘA DA!

Martha Gloria POPA, director general Total House Imob din Ploiești

( client fotografie AGENȚIE )

Dan Călin este un om deosebit și un profesionist. Îl recomand.

Tănțica LASCU, director general Rond Real Estate din Corbeanca

( client fotografie AGENȚIE )

Colaborarea cu Dan Călin a fost una de foarte bun augur. Este prima dată când apelez la un fotograf profesionist și regret că nu am făcut-o până acum. Diferența este uriașă. Dacă fotografiile tale trebuie să iasă în evidență și să transmită o stare, atunci îți recomand cu sinceritate să încerci această experiență. Totul a mers foarte repede și pentru asta țin să-ți mulțumesc încă o dată. Luni te-am contactat, marți a avut loc ședința foto la două apartamente, iar joi dimineață am primit fotografiile editate. Din partea mea primești 5 stele.

Mădălina COSOVEANU, investitor airbnb

( client fotografie AIRBNB )

Am participat la cursul lui Dan și pot spune că am învățat foarte multe lucruri noi referitor la fotografia imobiliară. Un curs excepțional pe care îl recomand cu drag! Scurt, simplu și la obiect!!! Felicitări Dan Călin!

Ionela SASU, Realtor la Imobest Imobiliare din Constanța

( client CURS foto agenți )

Îi mulțumim domnului Dan Călin pentru cursul susținut în cadrul agenției noastre și pentru amabilitatea cu care a răspuns întrebărilor adresate. Îl recomandăm cu căldură tuturor celor care doresc să își îmbunătățească tehnicile de fotografiere.

Ovidiu ŞTEȚCO, Managing Director la Impakt Imobiliare din Cluj Napoca

( client CURS foto agenți )

Dan Călin este un fotograf imobiliar profesionist cu care am colaborat pentru mai mult de 100 de proprietăți scoase la vânzare. Calitatea fotografiilor, flexibilitatea programului și punctualitatea sunt punctele sale forte. Mulțumesc pentru efort și mult succes în continuare!

Carmen MARINA, Country Manager la Domozo România

( client fotografie )

Dan Călin nu este doar un fotograf, ci și un artist al domeniului, surprinzându-ne la fiecare sesiune foto cu elemente de artă îmbinate cu cele tehnice. A adus plus valoare companiei noastre și apreciem talentul, promptitudinea și profesionalismul său.

Elena TĂNĂSESCU, Owner/Broker la Dorobanți Luxury House

( client fotografie AGENȚIE )

Apreciez în mod deosebit promptitudinea cu care au fost făcute pozele de fiecare dată, comunicarea foarte clară și consultativă și seriozitatea lui Dan. Îl recomand cu toată încrederea.

Costel PODEANU, Partner la The ProperTies

( client fotografie AGENȚIE )

Mulțumim și felicităm colaborarea cu Dan Călin pe segmentul fotografiei imobiliare. Întotdeauna eficient, atent la detalii și înțelegând necesitățile clientului – acestea sunt câteva dintre atributele pentru care ne face plăcere să recomandăm în continuare colaborarea cu Dan Călin.

Mihai DUMITRESCU, Managing Partner la Crosspoint Real Estate

( client fotografie AGENȚIE )