Tudor Alexandru CRĂCIUN, investitor airbnb

Dan este un adevărat profesionist în domeniul fotografiei imobiliare, de altfel printre puținii din România. Fotografiile apartamentului au ieșit excepțional, cu atenție deosebită la detalii și la atmosfera ambientală pregătită. Sunt rezultatul unei ședințe fotografice atent pregătite care a durat nu mai puțin de 2h și în care au fost surprinse cu minuțiozitate detalii de finețe. Felicitări, Dan! Mă bucur că am avut onoarea de a colabora și sper la cât mai multe parteneriate în viitor.

Tudor Alexandru CRĂCIUN, investitor airbnb

( client fotografie airbnb )

Other Testimonials

Dan Călin este un om deosebit și un profesionist. Îl recomand.

Tănțica LASCU, director general Rond Real Estate din Corbeanca

( client fotografie agenție )

Colaborarea cu Dan Călin a fost una de foarte bun augur. Este prima dată când apelez la un fotograf profesionist și regret că nu am făcut-o până acum. Diferența este uriașă. Dacă fotografiile tale trebuie să iasă în evidență și să transmită o stare, atunci îți recomand cu sinceritate să încerci această experiență. Totul a mers foarte repede și pentru asta țin să-ți mulțumesc încă o dată. Luni te-am contactat, marți a avut loc ședința foto la două apartamente, iar joi dimineață am primit fotografiile editate. Din partea mea primești 5 stele.

Mădălina COSOVEANU, investitor airbnb

( client fotografie airbnb )

Am participat la cursul lui Dan și pot spune că am învățat foarte multe lucruri noi referitor la fotografia imobiliară. Un curs excepțional pe care îl recomand cu drag! Scurt, simplu și la obiect!!! Felicitări Dan Călin!

Ionela SASU, Realtor la Imobest Imobiliare din Constanța

( client curs foto agenți )

Îi mulțumim domnului Dan Călin pentru cursul susținut în cadrul agenției noastre și pentru amabilitatea cu care a răspuns întrebărilor adresate. Îl recomandăm cu căldură tuturor celor care doresc să își îmbunătățească tehnicile de fotografiere.

Ovidiu ŞTEȚCO, Managing Director la Impakt Imobiliare din Cluj Napoca

( client curs foto agenți )

Dan Călin este un fotograf imobiliar profesionist cu care am colaborat pentru mai mult de 100 de proprietăți scoase la vânzare. Calitatea fotografiilor, flexibilitatea programului și punctualitatea sunt punctele sale forte. Mulțumesc pentru efort și mult succes în continuare!

Carmen MARINA, Country Manager la Domozo România

( client fotografie )

Dan Călin nu este doar un fotograf, ci și un artist al domeniului, surprinzându-ne la fiecare sesiune foto cu elemente de artă îmbinate cu cele tehnice. A adus plus valoare companiei noastre și apreciem talentul, promptitudinea și profesionalismul său.

Elena TĂNĂSESCU, Owner/Broker la Dorobanți Luxury House

( client fotografie agenție )

Apreciez în mod deosebit promptitudinea cu care au fost făcute pozele de fiecare dată, comunicarea foarte clară și consultativă și seriozitatea lui Dan. Îl recomand cu toată încrederea.

Costel PODEANU, Partner la The ProperTies

( client fotografie agenție )

Mulțumim și felicităm colaborarea cu Dan Călin pe segmentul fotografiei imobiliare. Întotdeauna eficient, atent la detalii și înțelegând necesitățile clientului – acestea sunt câteva dintre atributele pentru care ne face plăcere să recomandăm în continuare colaborarea cu Dan Călin.

Mihai DUMITRESCU, Managing Partner la Crosspoint Real Estate

( client fotografie agenție )