Airbnb / Booking

Investitorii din piața de închiriere pe termen scurt (numită formal AIRBNB) din România știu că în ultimii ani concurența a devenit tot mai mare în domenu. Iar prețurile au tot scăzut din acest motiv. Piața se dezvoltă rapid. Pentru a se diferenția, tot mai mulți dintre ei apelează la serviciile unui designer de interior pentru amenajarea spațiului. Unii au înțeles chiar și că trebuie să le dea o tentă locală proprietăților pentru a fi pe placul clienților. Toate acestea înseamnă investiții importante care trebuie recuperate în cel mai scurt timp. Cum? Prin ocuparea proprietății cât mai mult timp. Dar cum faci asta cu o concurență așa de mare și cu un număr atât de mic de turiști?

Din fericire există o soluție rapidă, ieftină și care și-a dovedit eficiența și în România: fotografia AIRBNB profesionistă (click pentru galerie foto). Asta au demonstrat toate studiile realizate de website-urile de specialitate. Iar cifrele acestor studii sunt edificatoare:

Câștiguri cu 40% mai mari pentru gazdele airbnb care folosesc fotografii imobiliare profesioniste față de celelalte gazde.
Cu 24% mai multe rezervări pentru că fotografiile constituie unul dintre cele mai importante motive pentru care clienții aleg să facă rezervări.
Prețuri cu 26% mai mari/noapte – multe dintre gazde au reușit să mărească prețul după ce au înlocuit fotografiile făcute de ei cu unele realizate de un profesionist.

*sursa: airbnb.com

Dacă ținem cont de faptul că aceste valori sunt unele medii, ceea ce înseamnă că unele gazdele au obținut valori mai mari, înțelegem cu adevărat cât de importante sunt fotografiile profesioniste pentru piața AIRBNB și ce beneficii aduc. Noi vă putem ajuta în acest sens pentru că de peste 15 ani realizăm fotografie imobiliară profesionistă pentru clienți din toată România.


PREȚURI pentru investitori AIRBNB

 

FOTOGRAFIE PROFESIONISTĂ AIRBNB/BOOKING:

300 lei apartamente cu maximum 4 camere inclusiv
550 lei case/vile, apartamente duplex și mai mari de 5 camere inclusiv

 

IMPORTANT DE ȘTIUT

  • Prețurile sunt valabile pentru proprietăți din București. Pentru deplasări în afara Bucureștiului se percepe 0,5 lei/km dacă folosim mașina proprie. Dacă distanța este mai mare de 30 km se percepe 50% în plus față de prețul de listă, în afară de tariful de 0,5 lei/km.
  • Numărul de fotografii depinde doar de proprietatea respectivă (camere, dependințe, curte, casa scării etc.) fără a influența prețurile de mai sus, oricât de multe fotografii sunt necesare.
  • Fotografiile sunt predate în maximum 3 zile lucrătoare prin transfer online la rezoluție maximă, iar filmările în maximum 5 zile lucrătoare prin transfer online la rezoluție maximă.
  • Pentru fotografiile realizate în weekend se percepe o taxă suplimentară de 50% sâmbăta față de prețul de listă și de 100% duminica.
  • Prețurile de mai sus sunt finale și nu includ TVA pentru că nu suntem plătitori de TVA.

CONTACT

Dan CĂLIN
0722.469.319
dan.calin@fotoimobiliar.ro

 

 

 

 

 

 

Pe scurt despre mine

Fotografia este firul roșu al vieții mele profesionale, fiind și una dintre cele mai dragi pasiuni cu care am început să mă îndeletnicesc în urmă cu mai mult de 25 de ani (inclusiv lucrat pe film alb/negru și color, normal și lat, lucrat în laborator foto 5 ani).

Sunt unul dintre primii fotografi imobiliari din România, cu o experiență în domeniu de peste 15 ani, dar realizez constant și fotografii de evenimentcorporatemodăturismreportaj/presăprodushorecaportret etc.

Începând din anul 2012 susțin primul și singurul curs de fotografie imobiliară pentru brokeri din România la sediul agențiilor sau al asociațiilor de profil din toată țara.

Sunt unul dintre cei care trăiesc din pasiunea lor și care își fac meseria cu pasiune și seriozitate, fără să se plictisească de ceea ce fac. Probabil că de aceea mă apreciază clienții, cu unii dintre ei legând prietenii.

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy